perjantai 13. joulukuuta 2013

Odotettu postaus: Muotitalo Tyynelä, erä 3.

Viimeinkin pääsen tänne myös kertomaan kuulumiset eiliseltä! Kuten arvasin, olin aivan poikki pitkän työpäivän että mekkojen sovituksen jäljiltä, enkä valitettavasti jaksanut kuin nostaa kaukosäädintä sohvalla.

Tapasin äitini siis Helsingin keskustassa, jossa hän oli bussiani vastassa. Tästä kävelimme ensin Seremoniaan mikä valitettavasti oli pettymys. Ei asiakaspalvelun tai mekkojen ulkonäön suhteen, mutta olisihan sitä ollut kiva jos olisi löytynyt myös sovitettavaa. En mielestäni ole nyt niin iso, en varsinkaan enää tuon 35 kilon pudotuksen jälkeen, mutta ihailemieni mekkojen koot loppuivat kokoon 40-42 ja olivat siis pieniä. Myyjän onnistui kaivaa varastosta 2 mekkoa ja kumpikaan ei mahtunut päälle. Huoh :( Myyjä ehdotti onneksi ihan kulmilta löytyvää Fleur d´orangea, josta löytyi useampikin mekko sovitettaksi ja liian isojakin oli osa (Jei!) Yksi mekoista oli tyyliseni ja malliltaan minulle istuva, mutta en voinut olla ajattelematta Muotitalon mekkoa. No, kauaa en joutunut vain kuvittelemaan mekkoa vaan oli aika lähteä Muotitalolle päin.

Sovitusaika meillä oli klo 16 ja ovikelloa soittaessani ovea ei tullutkaan avaamaan minua aiemmilla kerroilla palvellut myyjä vaan minulle entuudestaan tuntematon nainen, tai näin minä ainakin luulin. "Anneli Landsberg, päivää". Minähän tunsin tämän naisen. Hänelle olin laittanut ensimmäisen sähköpostini ja lopulta vaihtanut useammankin sähköpostin hänen tyttärensä Katrinin kanssa. Anneli oli todella iloinen, puhelias ja avulias nainen ja minut valtasi heti tervetullut olo kun saavuin liikkeeseen. Näin sovituksen aikana myös vilauksia aiemmasta myyjästä ja onneksi hän hymyili. Oloni oli hieman nolostunut haukuttuani häntä, mutta minkä kukaan meistä tunteilleen voi. Annoin mekkoni koodin Annelille ja eikuin jännityksellä sovituskoppiin äitini jäädessä aulaan odottamaan. Mekko päälle, korkokengät jalkaan ja peilin eteen. En voinut kuin hymyillä isosti. Tämä on mekkoni, tai kysytäänpäs nyt äidiltä vielä mielipidettä. Tykkää, jes! Myyjän laittaessa hunnun vielä päähäni, olimme molemmat lopullisesti myytyä. Romanttista, naisellista, hieman espanjatar-tyylistä, upeaa. Mekkoni oli kuin olikin siis se aivan ensimmäinen mekko, jota sovitin. Huvittavaa ajatella miten helpolla olisi päästy jos olisi siihen lopetettu, mutta eihän kukaan ensimmäistä kertaa mekkoaan etsimässä oleva lopeta ensimmäiseen mekkoon. Täysi mahdottomuus.

Teitä kaikkia varmasti kiinnostaa kuulla myös hintatietoja. En ala niitä nyt erikseen erittelemään, mutta hinnan pukuineen, muokkauskorjauksineen että huntuineen saimme hilattua tasan 1300 euroon.

Haluan vielä näin lopuksi antaa pahoitteluni teille kaikille keitä loukkasi tekstini Muotitalo Tyynelä-lukekaa varoitus, sillä sain siitä melko ilkeän viestin joltain anonyymiltä käyttäjältäkin, joka vertasi tekstiäni julkiseen kunnianloukkaukseen että moitti tekstissäni käyttämiä kuvia luvattomiksi. Puolustuksekseni voin sanoa, että Suomessa on vapaa sana, enkä koe tehneeni väärin kertoessani OMAN mielipiteeni kokemuksestani, varsinkaan kun lupasin antaa Muotitalolle mahdollisuuden hyvittää ja kuten tuli selväksi niin loppu hyvin, kaikki hyvin. En ole katkera, vihainen tai mitään muutakaan sellaista vaan onnellinen, että löysin mekkoni. Myönnettäköön, että olisihan sitä tekstiä voinut siistiä, mutta kerroin tilanteen sellaisena kuin sen koin, kuten nyt kerroin hyvässäkin mielessä. Anonyymin tekstiä en julkaissut juurikin sen ilkeyden vuoksi sekä sen, ettei kirjoittaja antanut mitään nimimerkkiä johon antaa omat kommenttinsa. Minä toimin elokuinenmorsian nimimerkin alla ja otan vastuun kirjoituksistani. Olen silti kiitollinen palautteesta, jonka sain, vaikken arvostakaan sitä.

Haluan vielä erikseen antaa silti pahoitteluni sekä Muotitalolle että Myyjä S:lle, sillä kuten kerroin niin olisihan sitä tekstiä voinut siistiä, mutta näin hääasioissa ovat ainakin omat tunteeni kovasti pinnalla. Tapaammekin uudestaan kun lumi on jo sulanut ja kesä alkaa olla kauneimmillaan, enkä malta odottaa päästä sovittamaan ikiomaa häämekkoani!

Niin ja kaikille ketkä odotitte näkevänne edes vilauksen mekostani niin malttakaa vielä hetki. Kyllä se on tiedossa lähiaikoina ;)


Elokuinenmorsian alias tuleva rouva F.

5 kommenttia:

  1. Ihanaa että löysti The mekon ja vielä sait hyvää palvelua! Ei anonnyymeistä kannata loukkaantua, ne on vaan anonyymejä ;)

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla että löysit mekon ja jäi loppujen lopuksi hyvä mieli! :)

    VastaaPoista
  3. Hyvä,että kaikki kääntyi parhain päin ja sait nyt hyvää palvelua :).

    VastaaPoista
  4. Uskomaton sotku, mutta ihanaa että löysit oman mekkosi ja että palvelun laatu oli tällä kertaa parempi. :)

    VastaaPoista
  5. Ihanaa että kaikki selvisi ja löysit oman ihanan mekkosi. :)

    VastaaPoista