sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Hääauton etsintää

Hei kaikille lukijoilleni, olen viimeinkin takaisin koneen äärellä!
Loma meni niin nopeasti välillä nauttien että välillä hieman naama nyrpeämmän puoleisena mummojen hallitessa koko mökkiä :D No, onneksi sää ei ollut niin paha, ettei olisi päässyt ulos karkuun kävelyille. Teimmekin sulhon kanssa paljon tutkimusmatkailua ympäristössä ja allekirjoittanut oli kuin lapsi löytäessämme ison hiekkakentän, joka oli täytetty erilaisilla vanhoilla lautatarvikkeilla. Hääaistini heti valpastuivat, mutta hetken pengottuani, onneksi, mitään käyttökelpoista ei löytynyt, eikä anopin auton kyytiin olisikaan mahtunut.

Ennen lomaa olin alkanut jo hyvissä ajoin tutkimaan hääautotarjontaa ja hyvän idean sainkin kirpputorilta löytyneestä vanhasta tulitikkurasiasta. Siinä mainostettiin Helsingin automuseota ja edustusautoja kuljettajineen. Kuten arvata saattaa niin heti samana päivänä ryntäsin tutkimaan asiaa. Noh, harmikseni sain huomata, että kyseinen museo on lopetettu pari vuotta sitten. Lähdin etsimään lisää automuseoita ja löysinkin Espoosta yhden, joka valitettavasti auki vain kesäkaudella. Automuseota ylläpitää Espoon automuseo ry ja sivuilta löytyivätkin hyvät yhteistiedot pääjäsenille. Puheenjohtaja sai siis sähköpostia, muttei valitettavasti ole siihen vastannut mitään vielä.

Muutenkin autoja on tuon jälkeen tullut katseltua, muttei tunnu löytyvän meille sopivaa tai sitten hinnat täällä pääkaupunkiseudulla ovat uskomattomat, enkä puhu edullisuudesta. Tietenkin sitä voisi pitää silmät auki kadulla kulkiessa, jos vaikka jollain yksityisautoilijalla olisi upea peli allaan ja ottaa rekisteritiedot ylös. Näin tavallaan työkaverimorsiameni on tehnyt, sillä asuintalonsa parkkipaikalta on bongannut naapurin upean auton. Suunnitelmissa kuulemma laittaa viestiä tuulilasiin.

Onko muilla kesän 2014 morsiamilla jo menopeli varattuna?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti