perjantai 9. elokuuta 2013

Häiden muistilista

Täytyy sanoa, etten ollut edes tullut ajatelleeksi miten paljon sitä lopulta onkaan muistettavaa. Tiesin, että paljon, mutta että näin paljon. Kävin tänään hakemassa Tiimarista ison, valkoisen kartongin, jolle aloin vain kirjoittamaan satunnaisesti pääaiheita mitä tulee häihin. Siitä sitten viivoja suuntaan ja toiseen. Kysymyksiä, kysymysmerkkejä, puuttuvia vastauksia ja tuossa oli vasta runko. Paperi oli jossain vaiheessa pakko laittaa pois silmistä, mutta silti lähelle, jotta saan lisättyä siihen asioita ja toivon mukaan myös pian poistettua. Se komistaa nyt vaatekaappini sisäpuolta. 
Vasta itse kirjoittaessa tajusin miten paljon meillä on vielä pohdittavaa ja päätöksentekoja ja kaikki melko lyhyessä ajassakin. Hyvä, että sain listan luotua. Nyt odotan vain, että ajatukseni selkeytyisivät ja järjestelypyörät lähtisivät pyörimään. Olen yrittänyt taas päästä kunnolla hääintoiluun mukaan katsomalla hyllyn täydeltä hääelokuvia, lukemalla blogeja sekä muita nettikeskusteluja, mutta jotenkin tiedossa oleva työmäärä alkaa hieman jo painaa päälle. Osa syynä tietenkin tressi siitä saanko laihdutettua puuttuvat 7-10 kiloa seuraavassa kahdessa kuussa kun paino on koko kesän joko noussut tai pysynyt samoissa lukemissa :/ Tiedetään, tiedetään.. stressi vain pahentaa tilannettani, mutta minkäs asialle voit kun kaikki eräpäivät alkavat lähestyä.
Meillä onkin sulhon kanssa ensi kuussa kihlautumisestamme kulunut 2 vuotta, joten toiveet ovat korkealla ottaen huomioon, että sulho jätti huomiotta ensimmäisen vuosipäivämme. Ei sitten mitään lahjaa tai illallista :/ (Aistittavissa varmaan sinne asti pieni katkeruuteni :P No, olisitte tekin jos olisitte itse järjestäneet romanttisen viikonlopun Tallinnaan kaikkine skumppineen ja aamiaisineen huoneessa :D ) Olisipa sieltä nyt tiedossa täydellinen hemmottelupäivä, jolloin saisin vain olla, enkä miettiä itse tekemistä päivälle tai varsinkaan ruokapuolta. Sulho, jos luet: vink, vink ;) Ilmoittelenpa tänne sitten miten kävi. Tässä onkin myös hyvä testi selvittää miten paljon sulho lukee tekstejäni ;P
Kaikki tämä leikkinä, älkää hyvät lukijat ottako vakavissaan puheitani :) Sulhon kanssa kuitenkin puhuttu asiat, mutta pientä vinkkausta pitää naisen silti muistaa antaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti